088 - 500 2000
HealthCheck.nl Zeker de toekomst in met het beste preventief medisch onderzoek door cardiologen

Healthcheck Compleet

Consult cardioloog met totale screening op de poli-cardiologie en berekening van het 10 jaar-risico op ziekte of sterfte door hart- en vaatziekten. Alle poliklinische onderzoeken worden meteen gedaan.

Een totale checkup naar de gezondheidstoestand van uw hart en bloedvaten. Met het cardiologisch onderzoek wordt het functioneren van het hart onderzocht. Hierdoor kunnen afwijkingen zoals een lekkende hartklep, vernauwingen en hartritmestoornissen vroegtijdig ontdekt worden. Tijdens dit onderzoek wordt uw hart door middel van een ECG-onderzoek (hartfilm) in rust en bij inspanning gecontroleerd. Bij veel mensen wordt een aandoening pas ontdekt als er al langere tijd klachten zijn, maar de kans op genezing of stabilisatie van een ziekte is meestal groter als een aandoening in een vroeg stadium wordt ontdekt. Bij de HealthCheck Compleet worden, naast een echo van het hart, ook echo’s gemaakt van hersenaanvoerende vaten en de aorta (inclusief grote buikslagader). Hierdoor kunnen afwijkingen vroegtijdig ontdekt worden. Deze checkup is vooral van belang wanneer u last heeft van de volgende symptomen: pijn en/of drukkend gevoel op de borst, kortademigheid, benauwdheid, pijn in kaak en armen en als er sprake is van een verhoogde (hoge) bloeddruk. Tenslotte kunt u de HealthCheck naar wens nog uitbreiden met hartritme-onderzoek, een 24 uurs controle thuis op hartkloppingen en hartritmestoornissen. U krijgt, als u ook voor de extra Holter kiest een registratie-apparaat mee naar huis.

 • Consult bij de cardioloog op de poli-cardiologie in een vestiging naar keuze van HartKliniek
 • Aandacht voor uw klachten, medische voorgeschiedenis, eventueel medicatiegebruik en uw risicofactoren
 • Cardiologisch lichamelijk onderzoek (ausculatie met stethoscoop naar hart en longen, bloeddruk)
 • Bloed-onderzoek op totaal cholesterol, triglyceriden, HDL ('gunstig cholesterol'), LDL ('ongunstig cholesterol') en Glucose (suiker)
 • ECG (12 kanaals-hartfilmpje)
 • Fietstest (ergometrie / inspanningstest / inspannings-ecg)
 • Echocardiografie (echo van het hart)
 • Vaat-echo aorta thoracalis en abdominalis (onderzoek naar aneurysma van de grote lichaamsslagader)
 • Berekening van uw kans op ziekte of sterfte door hartvaatziekten binnen 10 jaar
 • Direct uitslaggesprek inclusief schriftelijke rapportage alleen naar u
 • Indien ook Holter (24 uurs hartritme-registratie thuis): extra kosten €105,- (U krijgt via de telefoon de uitslag).

Ander HealthCheck-programma kiezen

Naar de cardioloog wanneer u dat zelf wil! De HealthCheck® COMPLEET wordt uitgevoerd door een cardioloog van HartKliniek volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook handig om jaarlijks te doen als u als hartpatiënt elders uit controle bent ontslagen. Uw eigen risico wordt niet aangesproken.

’Spacer’

PremiumCardiology-banner

HartKliniek Nederland

Logo HartKliniek Nederland