De HealthCheck ván en dóór cardiologen

HealthCheck.nl Zeker de toekomst in met het beste preventief medisch onderzoek door cardiologen

HealthCheck Fietstest

Consult cardioloog op de poli-cardiologie met hartfilm en inspanningstest. Belangrijk ter uitsluiting van zuurstof-tekort op het hart. Speciaal bij pijn of druk op de borst.

Deze check-up geeft informatie over mogelijke vernauwing van de bloedvaten (kransslagaderen) van het hart, naast bepaling van uw inspanningstolerantie en bloeddrukbeloop bij inspanning. Een fietstest is vooral van belang bij druk of pijn op de borst / arm / kaak (angina pectoris) die veroorzaakt kan worden door slagaderverkalking (dichtslibben van de bloedvaten van het hart) en ook bij onbegrepen inspanningsgerelateerde klachten, vermoeidheidsklachten en kortademigheid.  

  • Consult bij de cardioloog op de poli-cardiologie van HartKliniek in een vestiging naar keuze
  • U kunt eventuele klachten bespreken
  • Bloeddruk-meting
  • ECG (12 kanaals-hartfilmpje)
  • Inspanningstest (fietstest onder ECG- en bloeddruk controle)
  • Direct uitslaggesprek inclusief schriftelijke rapportage naar alleen u

Ander HealthCheck-programma kiezen 

Naar de cardioloog wanneer u dat zelf wil! De HealthCheck® FIETSTEST wordt uitgevoerd door een cardioloog van HartKliniek Nederland volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Uw eigen risico wordt niet aangesproken.

Een fietstest is een inspanningstest. Hierbij wordt een ECG (hartfilm) van uw hart gemaakt tijdens inspanning (fietsen). Deze inspanningstest wordt ook wel, fietsergometrie of inspanningselectrocardiogram (i-ECG) genoemd. Een inspanningstest geeft informatie over uw hart tijdens inspanning op een fiets. Het doel van de test is om na te gaan hoe uw hart reageert bij inspanning en hoe uw hart zich weer herstelt tijdens het uitrusten.

Patiëntbeoordelingen

logo hk trans