De HealthCheck ván en dóór cardiologen

HealthCheck.nl Zeker de toekomst in met het beste preventief medisch onderzoek door cardiologen

Healthcheck Sport Basic

Consult cardioloog met pre-participatie onderzoek / risico-inschatting voor top- en beedte sporters en actieve recreanten.

Het is het schrikbeeld van elk sportevenement: ogenschijnlijk supergezonde athleten die plots overlijden op het sportveld. Wij bieden een specifieke checkup naar sport gerelateerde risico's op hart- en vaatziekten (voor professionele top- en breedte sporters en voor recreanten en voor alle leeftijden). Dit om plotse dood en acute hartproblemen in relatie tot sportbeoefening te voorkomen en uw sport veilig te kunnen (blijven) beoefenen. Vooral geschikt voor sporters tussen de 12 en 45 jaar oud, maar ook voor sporters, bij wie in de familie aangeboren hartafwijkingen en / of acute hartdood op jonge leeftijd voorkomen. De HealthCheck Sport Basis wordt verricht door in sport geïnteresseerde cardiologen. Na een HealhCheck Sport Basis kan u, zo dat nodig is, doorverwezen worden naar een Genetisch Centrum voor cardiogenetisch (erfelijkheids)-onderzoek naar plotse dood / erfelijke hartziekten.

  • Consult met cardioloog gericht op typische risico's met betrekking tot uw sportbeoefening.
  • Lichamelijk onderzoek (bloeddruk)
  • ECG (12 kanaals-hartfilmpje)
  • Echocardiografie
  • Fietstest (ergometrie / inspanningstest / inspannings-ecg)
  • Direct uitslaggesprek inclusief schriftelijke rapportage alleen naar u
Ander HealthCheck-programma kiezen

Naar de cardioloog wanneer u dat zelf wil! De HealthCheck® SPORT Basis wordt uitgevoerd door een cardioloog van HartKliniek Nederland volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Patiëntbeoordelingen

logo hk trans