Home Over HealthCheck

Over HealthCheck

HealthCheck is een preventief medisch-specialistisch onderzoek gericht op het hart. Met cardiologisch onderzoek maak je het functioneren van jouw hart inzichtelijk. Het geeft inzicht in het aanwezig zijn van hart- en vaatziekten en de kans daarop.

Preventief hartonderzoek

Afhankelijk van welke HealthCheck je kiest vindt er een totale screening op de afwijkingen van je hart en grote bloedvaten plaats. Voordat de door jou gekozen testen worden uitgevoerd heb je een gesprek met de cardioloog. Hierin kun je al je onzekerheden en angsten benoemen, zodat er rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke situatie.

Vertrouwde omgeving van specialisten

De HealthChecks worden uitgevoerd door de cardiologen van HartKliniek en vinden plaats bij een HartKliniek-locatie naar keuze. HartKliniek is een landelijke organisatie voor medisch-specialistische diagnostiek en behandeling van hart- en vaatziekten waarbij een persoonlijke en holistische aanpak voorop staat. Op dit moment heeft HartKliniek 26 cardiologen in dienst verspreid over 15 vestigingen. Zo is er dus altijd een locatie bij jou in de buurt.

Snel terecht zonder verwijzing

Voor een preventief onderzoek heb je geen verwijzing nodig waardoor je vaak snel terecht kunt. Je bepaalt zelf wanneer en waar je de HealthCheck wilt laten uitvoeren.

Meer over HealthCheck..