Home Zakelijk Preventief Medisch Onderzoek

Preventief Medisch Onderzoek

Je bent als werkgever wettelijk verplicht om jouw medewerkers een periodiek medisch onderzoek (PMO) aan te bieden. Het doel van een PMO is om vroegtijdig de gezondheidsrisico’s op te sporen die met werk of duurzame inzetbaarheid te maken hebben, zoals het risico op hart- en vaatziekten.

Mogelijkheden PMO

De HealthCheck PMO wordt uitgevoerd door de cardiologen van HartKliniek. De onderzoeken kunnen worden afgestemd met jou als werkgever of met de medewerker zelf. Hierin zijn diverse mogelijkheden. Van een ECG, bloedtest, inspanningstest tot aan een echo van het hart en aorta.

Uitslag en nazorg

De uitslag van het onderzoek wordt alleen gedeeld met de medewerker en vindt plaats in een persoonlijk uitslaggesprek met de cardioloog. Wanneer er uit het preventief onderzoek iets afwijkends wordt gevonden, dan zal dit met de medewerker worden besproken en kan hij of zij, contact opnemen met de eigen huisarts. Vanaf dat moment wordt de huisarts betrokken bij de zorgvraag. Verdere behandeling kan, indien de medewerker dit wenst, bij HartKliniek plaatsvinden.

In de kliniek of op locatie

HartKliniek heeft 15 vestigingen verspreid over Nederland. Een PMO kan op de kliniek plaatsvinden, maar, afhankelijk van de gekozen onderzoeken, ook op locatie. Aandacht voor de persoonlijke situatie staat voorop, waardoor er alle ruimte is voor vragen en adviezen.

Tarieven en afspraak maken

Een PMO is altijd maatwerk en kan daarom niet via de website worden ingepland. Neem contact met ons op en wij leggen de mogelijkheden aan je voor.

Kom in contact

Heb je interesse in een PMO voor jezelf of uw bedrijf? Neem contact met ons op via 088 – 500 2029 of vul het contactformulier in.

Naar het contactformulier